Mocht je je gaan inschrijven lees deze vragen even goed door, het zijn tevens de kleine lettertjes die wel groot zijn šŸ˜‰

Voor deelnemers!

Door het verspreiden van plattegronden die de deelnemers mogen uitdelen. Wij zorgen ook dat er op verschillend punten stapeltjes plattegronden en flyers liggen. We zorgen voor veel online promotie zoals verschillende online uitagendaā€™s en instagram en facebook. Wij vragen ook de deelnemers zelf mensen uit te nodigen.

Wij hanteren geen max aan deelnemers per straat, maar maak er geen buurtfeest van. Blijf op je eigen grond. Ga geen straten blokkeren/afzetten! En houd aub rekening met buren die niet mee doen.

Leuk, vraag even aan je ouders om toestemming. Doe de inschrijving samen met je ouders!

Mocht je geen eigen tuin of oprit hebben dan is deelname bij jouw eigen adresĀ  helaas niet mogelijk.
Wij vragen mensen echt op eigen grond te blijven, dit ook in duidelijk overleg met de gemeente. Je zou eventueel bij vrienden of familie een tuin of oprit kunnen delen. Je geeft je op per adres. Doe je met meerdere mensen op 1 oprit mee is dit helemaal prima. (max 3 personen per tuin/oprit)

We vragen deelnemers max 3 categorieen door te geven. Dit maakt het voor de struiners erg leuk om vooraf een hun route uit te stippelen en gericht te kunnen gaan struinen. Meer dan 3 categorieƫn is natuurlijk mogelijk maar wij vragen je er drie te kiezen die wij online kunnen vermelden.

Opgeven = deelnemen!
Wij plaatsen je adres op de plattegrond. Denk daarom goed na bij het inschrijven, opgeven is deelnemen. Annuleren is eigenlijk niet mogelijk na inschrijving en betaling. Wij bestellen tijdig de plattegronden. Wij kunnen geen geld terug storten ivm de gemaakte kosten. Mocht je echt niet kunnen is dit natuurlijk aan jou. Je zou iemand anders kunnen vragen zijn spulletjes in jouw tuin te gaan verkopen.
Doe je niet mee, houd er rekening mee dat mensen wel bij je tuin/oprit langs kunnen komen omdat jouw adres op de plattegrond staat.
Bij ziekte snappen wij dat je niet mee kunt doen, wij stellen het dan erg op prijs als je een briefje ophangt voor de struiners dat je hebt moeten afzeggen.

Helaas, ben je te laat met opgeven dan is het niet de bedoeling alsnog mee te doen. Deelnemers betalen voor het plaatsen van hun adres op de plattegrond, en krijgen hiervoor drukwerk. Niet zo heel erg eerlijk tegenover de deelnemers die op de plattegrond staan om gratis mee te liften. Wellicht kan je bij iemand mee doen die zich heeft opgegeven. Een plekje samen delen in de tuin mag namelijk.

Wij zorgen voor een duidelijke plattegrond. Wij kunnen niet inschatten waar de struiners wel en niet naar toe gaan.

Nee! Zo is Tafel in de Tuin niet opgezet. Wij snappen dat het nu door dit rare periode zo kan overkomen maar dit is niet onze insteek van het organiseren van Tafel in de Tuin. Wij hebben eerder in 2019 al een Tafel in de Tuin georganiseerd . Volgend jaar kunnen wij hopelijk allemaal weer gezellig naar Donderdag Meppeldag en is er dan ook weer een kinderrommelmarkt. In 2022 zijn wij ook voornemens Tafel in de Tuin te gaan organiseren.

Gezellig! Maar houd rekening met je buren!

Ja dit mag, mits er genoeg ruimte is. En wij hanteren het max van 3 deelnemers per tuin. Het is niet de bedoeling dat er overal mini marktjes gaan ontstaan.

Nee!
Dit mag niet. Wij vragen je echt op eigen privƩ grond te blijven. Voortuin, oprit, achtertuin.
Gebruik maken van parkeerplaatsen, pleintjes en speeltuinen is niet toegestaan. Dit zijn de afspraken die wij gemaakt hebben met de gemeente, ivm veiligheid en het verkeer. Houd je hier echt aan. Doe je dit niet, dan ligt de verantwoordelijkheid en de consequenties bij jou.

Er gaat veel tijd zitten in het maken van de plattegrond. Op een gegeven moment is het onmogelijk om hier elke keer een adres bij toe te voegen. Het drukwerk moet besteld worden en daarna willen wij wat tijd hebben te verspreiden.

Wegens grote animo hebben wij Meppel nu in 2en opgesplitst. Om zo de dag niet te groot te maken. En, een erg leuk voordeel, mensen die op 1 datum mee doen met verkopen, kunnen de andere datum zelf een rondje doen op zoek naar een leuke schat.

Wij vragen een bijdrage van ā‚¬7,50 voor je adres vermelding op de plattegrond, het promoten van Tafel in de Tuin middels flyers en plattegronden.

Niets zo onvoorspelbaar als het weer. Natuurlijk hopen wij op droog weer met een lekker zonnetje. Maar mocht het toch regenen zullen wij niet zomaar annuleren en verplaatsen. Dat is met de plattegrond en het aantal deelnemers namelijk niet zomaar te regelen. Bereid je vast voor op het weer, houd bijvoorbeeld een party tent achter de hand, zodat je spullen droog kunnen blijven.

Dat kunnen wij niet voorspellen. Wens je vooral niet rijk. Doe ook mee om de sfeer en het opruimen van je spullen en wees blij met de verdiende euroā€™s.

Tijdens Tafel in de Tuin verkoop jij je 2e hands spullen. Wij vinden het mooi dat spullen die ergens op zolder liggen weer een tweede leven krijgen. Kleding waar kinderen uitgegroeid zijn, boeken die uit zijn, spullen die niet meer gebruikt worden maar waar een ander weer heel blij mee is. Denk goed na wat je verkoopt, is het kapot, is kleding echt af, leg dit er niet bij maar gooi het dan weg. Verkoop je iets heel waardevols, antiek op erg duren dingen, vraag je dan ook af op dit op een rommelmarkt gekocht gaat worden of beter op zijn plek is op een website zoals marktplaats. Ook mag jij handgemaakte items verkopen. Sieraden, mooie handgemaakte dekens, zeepjes etc. Ben je dol op koekjes bakken en wil je deze verkopen, dat mag! Het verkopen van eten en drinken is toegestaan. Alcohol verkopen mag niet!

Voor struiners!

Neem voldoende contant geld mee, maar vraag ook om met tikkie te kunnen betalen.

Vraag jezelf af of dit ook moet. Kies bijvoorbeeld een wijk of een gedeelte van de plattegrond. Ga lekker wandelend of fietsend bij een aantal straten langs. Maak er een gezellige dag van. Zoek je iets speciaals maak dan gebruik van verkoop categorieƫn die aangegeven zijn.

Dat kan, maar wij stimuleren je wandelend of fietsend de tuinen bij langs te gaan. Mocht je wel met de auto gaan, parkeer deze dan netjes in een parkeervak en ga dan wat straten lopend bij langs.

Wegens grote animo hebben wij Meppel nu in 2en opgesplitst. Om zo de dag niet te groot te maken. En, een erg leuk voordeel, mensen die op 1 datum mee doen met verkopen, kunnen de andere datum zelf een rondje doen op zoek naar een leuke schat.

Dat mag jij helemaal zelf bepalen. Wij hebben geen vaste route om de tuinen op volgorde bij langs te gaan. Jij bepaalt zelf welke tuinen jij wilt bezoeken. Op de plattegrond staat de kaart van Meppel en de deelnemende adressen. Wij vragen deelnemers verkoop categorieƫn door te geven, door middel hiervan kan jij bepalen welke tuinen voor jou interessant zijn.