weergegeven: 1 - 10 van 18 artikelen

Wat als het regent, prikken jullie dan een nieuwe datum?

Niets zo onvoorspelbaar als het weer. Natuurlijk hopen wij op droog weer met een lekker zonnetje. Maar mocht het toch regenen zullen wij niet zomaar annuleren en verplaatsen. Dat is met de plattegrond en het aantal deelnemers namelijk niet zomaar te regelen. Bereid je vast voor op het weer, houd bijvoorbeeld een party tent achter de hand, zodat je spullen droog kunnen blijven.

Wat ga ik verdienen?

Dat kunnen wij niet voorspellen. Wens je vooral niet rijk. Doe ook mee om de sfeer en het opruimen van je spullen en wees blij met de verdiende euro’s.

Ik heb mij opgegeven maar kan toch niet meer mee doen?

Opgeven = deelnemen!
Wij plaatsen je adres op de plattegrond. Denk daarom goed na bij het inschrijven, opgeven is deelnemen. Annuleren is eigenlijk niet mogelijk na inschrijving en betaling. Wij bestellen tijdig de plattegronden. Wij kunnen geen geld terug storten ivm de gemaakte kosten. Mocht je echt niet kunnen is dit natuurlijk aan jou. Je zou iemand anders kunnen vragen zijn spulletjes in jouw tuin te gaan verkopen.
Doe je niet mee, houd er rekening mee dat mensen wel bij je tuin/oprit langs kunnen komen omdat jouw adres op de plattegrond staat.
Bij ziekte snappen wij dat je niet mee kunt doen, wij stellen het dan erg op prijs als je een briefje ophangt voor de struiners dat je hebt moeten afzeggen.

Hoe promoten jullie Tafel in Tuin?

Door het verspreiden van plattegronden die de deelnemers mogen uitdelen. Wij zorgen ook dat er op verschillend punten stapeltjes plattegronden en flyers liggen. We zorgen voor veel online promotie zoals verschillende online uitagenda’s en instagram en facebook. Wij vragen ook de deelnemers zelf mensen uit te nodigen.

Ik heb meer dan 3 categorieën?

We vragen deelnemers max 3 categorieen door te geven. Dit maakt het voor de struiners erg leuk om vooraf een hun route uit te stippelen en gericht te kunnen gaan struinen. Meer dan 3 categorieën is natuurlijk mogelijk maar wij vragen je er drie te kiezen die wij online kunnen vermelden.